Menu

Facebook
Ervaringen
"Eindelijk ben ik van de pijn af!"
Zoeken

Vrouw - 41 jaar - pijnklachten in arm en nek/schouder
Sinds december 2016 had ik toenemende mate klachten aan mijn arm en nek/schouder, op een gegeven moment liep ik met heftige tintelingen en uitstralingspijn rond. In eerste instantie ben ik gestart met manuele therapie, maar na een aantal behandelingen bleek dit geen effect te hebben en bleven de klachten onverminderd aanwezig. Dit resulteerde in het niet meer goed kunnen uitvoeren van huishoudelijke karweien, slecht slapen en ik moest mijn hobby tennis stilleggen. Via een kennis werd ik getipt, dus ik ben direct in de telefoon geklommen om een afspraak te maken bij Vitalis. Na de eerste behandeling was ik al van zo'n driekwart van mijn pijnklachten af!! Zo wonderlijk om na maanden pijn ineens zo'n verschil te  voelen. Na nog enkele behandelingen is het herstel voldoende en kan ik weer lekker tennissen!! zo blij mee...

Dank je wel voor je goede zorgen Miriam


Vrouw - 37 jaar - rugklachten
Echt een aanrader. Ging er heen met rugklachten en ben overal vanaf. Erg goed geholpen door Aps Praktijk Vitalis. Erg vriendelijk en behulpzaam. Dank je wel miriam!!


Man - 68 jaar -  aangezichtspijn
Na twee afspraken is cliënt zo goed als pijnvrij. Na de derde behandeling geen pijn meer 's ochtends, geen pijn meer met kauwen en geen medicatie.


Man - 53 jaar - 5 tot 7 jaar rug- en nekklachten en last van spanning in het lichaam
Heeft meerdere therapieën geprobeerd, met weinig tot geen succes. Na zes behandelingen in de praktijk geeft cliënt aan dat rug en nek goed aan voelen, zonder noemenswaardige pijnklachten. Hij is bewuster van zijn lichaam. Mede ook door het inzetten van een supplement is de spanning in zijn lichaam zo goed als verdwenen en heel goed hanteerbaar. We gaan door met maandelijks een 'onderhouds' behandeling.


Vrouw - 35 jaar - neuralgische amyotrofie
Er is sprake van neuralgische amyotrofie welke wordt gekenmerkt door terugkerende aanvallen van pijn in de schouder, arm en/of hand, gevolgd door een gehele of gedeeltelijke verlamming van de spieren op deze plaats.
Belangrijk in dit geval is om de zenuwen die de spieren in dit gebied aansturen te versterken. Na één behandeling heeft cliënt minder tintelingen in haar vingers. Na twee behandelingen gaat het een stuk beter en is er geen sprake meer van een constante, zeurende pijn. Bij de vierde behandeling is cliënt pijnvrij en hebben we de behandelingen afgerond. Er is nog wel een lichte bewegingsbeperking, maar het doel om de pijn te verlichten is dik geslaagd.


Vrouw - 41 jaar - fibromyalgie
Cliënt heeft al circa zes jaar veel druk op nek en schouders, pijnlijke heup, knieën en vingers, regelmatig hoofdpijn en is vermoeid.
Na drie behandelingen heeft cliënt al minder pijnklachten. Na zes behandelingen slaapt ze bovendien beter en is er sprake van minder stijfheid. Na vijf behandelingen overgegaan op 1 keer per maand behandelen. Negen maanden later gaat het nog steeds prima en gaan we over tot 1 keer in de acht weken een onderhoudsbehandeling.


Vrouw - 68 jaar - poly-artrose
Ik ben al pijn patiënt vanaf 1984. Na 2 operaties aan mijn nek te hebben gehad bleef ik toch pijnklachten houden, het pijn team kon mijn klachten verminderen omdat het plaatselijk zat. Maar sinds vorig jaar kreeg ik klachten door mijn hele lichaam en na lichamelijk onderzoek te hebben gehad bleek dat ik poly-artrose had, betekent slijtage door mijn hele lichaam. Mijn dochter zei waarom ga je niet naar 'n APS praktijk misschien kunnen die je helpen. Ik heb de stap genomen en na de eerste behandeling voelde ik mijn pijnen al minder ik kreeg ook supplementen mee naar huis en nu na zeven behandelingen voelt mijn lichaam goed aan. Ik zal nooit pijnvrij zijn, maar ik heb nu pijnen die draaglijk zijn voor mij dus 'n hele verbetering. Ik blijf hier nog mee door gaan maar dan met langere tussenpauzen. 'N heel tevreden klant.


Man - 43 jaar - ziekte van Bechterew
Client heeft Bechterew en de laatste jaren is er sprake van een verslechtering. Bij deze aandoening raken de gewrichten van het bekken en de wervelkolom ontstoken. De ontstekingen zijn pijnlijk en er ontstaat stijfheid. Zijn nek, schouder en onderrug zijn stijf en pijnlijk. Naar rechts en links draaien met het hoofd gaat moeilijk.

Na een tweetal behandelingen voelt zijn schouder al minder pijnlijk en is de beweeglijkheid van zijn hoofd en nek verbeterd. Na een vijftal behandelingen kan worden overgegaan tot een maandelijkse onderhoudsbehandeling. Client is erg tevreden.

Vrouw - rugklachten sinds haar jeugd / fibromyalgie
Een cliënt met fibromyalgie klachten in behandeling. Vreselijke pijnen in armen, benen en heupen. En vanaf haar jeugd heeft ze erg last van rugpijn. Voor de behandeling gaf ze haar rugpijn een pijnscore van 9 (op een schaal van 1 tot 10) en na de eerste behandeling was dat een 4 geworden. Bovendien voelt ze zich stukken beter. Haar lichaam voelt niet meer zo drukgevoelig. Tevens is ze aan het afbouwen met haar reguliere pijnmedicatie.
Het gaat de goede kant op, maar we gaan door. De scherpe kanten zijn er gelukkig al af na 3 behandelingen.
Update, een aantal weken later: niet alleen haar pijnklachten zijn significant verminderd, maar client geniet weer van het leven en kan dingen doen die ze al jaren niet meer kon doen. Haar eigen woorden; "ik heb mijn leven weer terug".

Vrouw - 48 jaar - nek- en schouderklachten / fibromyalgie
Lieve Miriam,
Bedankt voor alles wat je tot nu toe voor me gedaan hebt! Je bent een kanjer.
Je zorgt ervoor dat niet alleen de pijn supersnel weg is maar je krijgt bij jou ook adviezen over supplementen en wat ook heel belangrijk is; de gezonde voeding....
Je zit vol oprechte aandacht, en bent een lief en warm mens!
Ik beveel je aan in iedereen in mijn omgeving.
Als ik volgend jaar een reset nodig mocht hebben zal ik niet schromen om je te bellen..
Nogmaals bedankt en een lieve groet van Feike

Vrouw - M.E. en fibromyalgie
Ik heb al sinds 18 jaar last van M.E. en fibromyalgie. Na menig ziekenhuis en alternatieve geneeswijzen durfde ik de teleurstelling van het niet helpen van een behandeling niet meer aan. De pijn/kromme handen en de moeheid werden erger. Benen wilden niet vooruit en ik leefde met zware druk op mijn voorhoofd waardoor ik alleen nog maar aan de pijnstilling zat. Toch de stap maar wagen om nog een keer iets te proberen. Altijd al als ik een artikel las over APS dacht ik; dat zou wel wat kunnen zijn voor mij. Alhoewel de drempel mega-laag is heb ik het maken van de eerste afspraak toch telkens uitgesteld. Bij Miriam voelde ik me meteen op mijn gemak. Al meteen na de eerste behandeling ging het stukken beter. Nu een paar maanden verder en verschillende behandelingen met APS therapie, ESB met laserpen en ook pijnpunten weghalen/masseren, voel ik me stukken fitter. Ik loop weer gewoon zonder pijn, geen een pijnstiller meer gehad en ook geen kromme vingers meer. Echt een verademing… waarom was ik hier niet eerder aan begonnen…
Ook heb ik verbrijzelde tenen. Ik voelde er heel vaak vooral ’s nachts 100.000 naalden in en kramp maar sinds de behandelingen heb ik ook daar geen een keer last meer van gehad. Durf de stap te wagen!"

Vrouw - chronische lage rugpijn door vergroeiing
Door het enthousiasme van mijn moeder dacht ik laat ik eens kijken wat APS voor mij zou kunnen betekenen. Ik heb door een vergroeiing in mijn rug chronische lage rugpijn. Mijn eerste kennis maken met de praktijk was erg aangenaam, zo persoonlijk en Miriam is een vrouw die je op een eerlijke manier zo goed mogelijk wil helpen. Ze kijkt ook naar het totaalplaatje en niet alleen naar de klachten waar je specifiek voor komt. Dan brengt ze jouw klachten in kaart en gaat aan de slag. Wat ik zelf als erg bijzonder ervaar is de ESB. Ik heb ook ervaring met chiropractie maar deze behandeling gaat dwars door de weerstand van je lijf heen en dat is bij ESB niet zo. ESB is een mooie milde vorm van corrigeren. Ik heb daar echt veel baat bij gehad. En dan ook nog eens een stukje voedingsadvies. Echt in een woord top. Op de vraag ben ik geheel van mijn klachten af is het eerlijke antwoord NEE. Maar ja een vergroeiing kan niemand wegnemen. Op de vraag ben ik beter in balans en zijn de kantjes van de pijn weg dan is mijn volmondige antwoord: JA.
Overigens is mijn moeder wel geheel van haar klachten af.
Mijn oordeel:
Echt een top praktijk met een open en eerlijke en warme therapeut.

Vrouw - 62 jaar - bekkeninstabiliteit
Vandaag was ik voor de 5e keer bij Miriam. Al verschillende jaren liep ik met buik- en rugklachten rond. De uiteindelijke diagnose was bekkeninstabiliteit. Alleen oefeningen zouden soelaas kunnen bieden. Al mijn sporten en oefeningen ten spijt geen verbetering maar eerder verslechtering. Nu ik bij Miriam onder behandeling ben heb ik voor het eerst sinds jaren geen buikpijn meer. Bij bepaalde handelingen zoals vegen en ramen lappen komt de pijn in mijn bekken weer terug maar is na enkele dagen ook weer weg.
Het is zoals Miriam belooft een pijnvrij leven. Geweldig!!!!!! Bedankt Miriam.

Vrouw - 37 jaar - vermoeidheid en pijnklachten in nek en schouders 
Met vermoeidheids- en pijnklachten in nek- en schoudergebied kwam ik in de praktijk. Omdat deze klachten reeds jaren bestaan en tot nu toe geen behandeling toereikend was, was ik wat sceptisch. Iets van 'eerst zien, dan geloven'. Na de eerste behandeling merkte ik al meteen verschil op qua beweeglijkheid van mij nek. Heel bijzonder. Juist omdat de pijnklachten al lang een rol spelen in mijn leven. We hebben met elkaar afgesproken een APS-apparaat te huren, zodat ik een maand lang zelf kan behandelen. Tijdens het gebruik, kon ik duidelijk merken dat mijn lichaam afvalstoffen afvoerde. Na een week behandelen kreeg ik al meer energie. Dat was moeilijk te geloven, maar toch was het zo. Na de maand behandelen, had ik weer een afspraak in de praktijk, daar werd bevestigd dat de beweeglijkheid van mijn nek inderdaad was toegenomen. Met het verdere behandelen in de praktijk, verdween ook het laatste 'knakje' dat ik opmerkte bij het draaien van mijn nek. Na de behandelingen die ik heb gehad, kan ik zeggen dat mijn vermoeidheid en pijn nog niet vereffend zijn, maar zeker wel verbeterd. En daar ben ik erg blij mee. APS-therapie is zeker aan te raden.

Man - 59 jaar - pijnklachten in benen, bovenmatige vermoeidheid en aangeboren functieverlies in het linkerbeen
Altijd had ik pijn. Zodra ik de eerste stap uit bed zette begon het. Met de APS therapie en gerichte aanpak door Miriam zijn de klachten opmerkelijk afgenomen. De pijn is vrijwel geheel verdwenen en ik heb weer voldoende energie om de dingen te kunnen doen die ik wil doen. Het grote voordeel is dat Miriam ook in gerelateerde zaken, zoals voedingsleer, bekwaam is. Zij bekijkt het hele probleem en niet alleen een onderdeel. Dat zorgt ook voor nuttige adviezen, die het effect van de behandeling verder versterken.

Man - 74- migraine
Cliënt had vanaf zijn vierentwintigste jaar veelvuldig last van migraine aanvallen. Hij heeft verschillende therapieën en behandelingen gehad, maar helaas kwam hij hier niet verder mee. Totaal heeft hij bij APS Praktijk Vitalis drie behandelingen gehad in een drietal maanden waarin ook het voedingspatroon is besproken en aangepast evenals een vitaminetekort. Na de eerste behandeling had cliënt nog wel wat last van hoofdpijn, maar het zette niet door. Cliënt voelt zich goed en is minder gespannen. Een viertal maanden verder gaat het nog steeds goed. Hij heeft in deze vier maanden maar twee keer een migraine aanval gehad en deze duurden ook minder lang dan voorheen. 

Vrouw - 59 jaar - lichamelijke- en geestelijke klachten
Na een hele nare ervaring (gewapende overval), kwam ik met heel veel problemen thuis te zitten. Twee jaar lang heb ik hulp gehad van een psycholoog en een psycho-therapeut waar ik veel aan heb gehad, maar de lichamelijke klachten zijn altijd gebleven. Dat wil zeggen; als er maar iets gebeurde waar ik veel moeite mee had dan kreeg ik allerlei klachten. Vooral spierkrampen, dat deed wel zo ontzettend pijn, dat kan ik niemand vertellen. Specialisten in het ziekenhuis bezocht van reumatoloog tot neuroloog, maar niets hielp.
 
Zo ook een dik jaar geleden, krampen tussen mijn schouderbladen. Dat trok dan naar mijn armen en ik wist met mezelf geen raad. De huisarts gaf de schuld aan spanningen en daar kon ik het mee doen. Wel 5 keer terug geweest, deed 's nachts geen oog dicht en zo nog maar een paar keer naar de fysiotherapie. Daar heb ik een heel traject doorlopen. Het hielp een paar dagen, dan ging het redelijk, maar daarna was het weer mis. Via een tweede fysiopraktijk bij dry-needle therapie terecht gekomen. Zelf was ik helemaal van de kaart en dacht dit gaat nooit meer over. De therapeut heeft verschillende behandelingen gedaan en kwam met de conclusie dat er meer speelde dan alleen die verschrikkelijke spierkrampen.
  
Door een kennis ben ik bij APS Praktijk Vitalis terecht gekomen en kan ik aan de hele wereld wel laten weten hoe blij ik daarmee ben. Miriam is met me aan de slag gegaan en al vanaf de eerste behandeling HEB IK GEEN SPIERKRAMPEN MEER GEHAD. Daarna is ze verder gegaan met mijn geestelijke gesteldheid, waar mijn hoofd vol zat met allemaal oude 'wonden' om mijn hoofd eens goed leeg te maken.

Ik kan iedereen vertellen dat ik in een tijd van ongeveer 8 weken door Miriam en haar behandelmethoden, mijn leventje weer een heel stuk op de rit heb. Mocht ik ook op wat voor manier dan ook een terugval krijgen dan is een ding zeker, mijn weg naar Miriam met haar therapie zal ik altijd weten te vinden. Tegen degene die dit leest en zich ook geen raad meer weet zou ik willen zeggen; wacht niet langer en ga ervoor.
 
Vrouw - 40 jaar - ziekte van Bell / Bellse parese
Op mijn werk begon mijn rechter oog te tranen en mijn mond voelde steeds meer verdoofd aan. In het ziekenhuis werd de verlamming van Bell geconstateerd. Omdat dit niet neurologisch is, werd ik door de neuroloog naar huis gestuurd. Eenmaal thuis zit ik vol vragen en onzekerheden. Op google lees ik de symptomen van Bell, maar nergens lees ik hoe ik hiermee om kan gaan. Er wordt alleen maar gezegd dat herstel lang kan duren. Ik raadpleeg de neuroloog, huisartsen en diverse sites, maar iedereen heeft andere adviezen. Kortom, ik zie door de bomen het bos niet meer.

Op advies van een arbo-arts ben ik gaan lezen over APS therapie en heb ik een afspraak gemaakt. Dit bleek heel goed, omdat er serieus naar mijn klachten wordt geluisterd en de klachten ook afnemen. Mijn zenuwen worden gestimuleerd waardoor ik steeds meer gevoel en functies terugkrijg. Aan de hand van oefeningen kan ik mijn vooruitgang ook daadwerkelijk zien. Ook bijkomende klachten zoals ontstekingen en vermoeidheid worden bekeken en waar mogelijk opgelost.
 
Mijn mond staat zo goed als normaal, terwijl die in het begin enorm scheef stond. De verwachting is nu dat alles weer goed komt en ik ben overtuigd van het feit dat de behandelingen een enorme bijdrage hebben geleverd.

Kortom: een absolute aanrader!
(geschreven twee maanden na de eerste behandeling)

Vrouw - 22 jaar - ernstige pijn in nek, armen en schouders
Ik heb last van erge pijnen in de nek, armen en schouders. Ik gebruikte vrij zware pijnstillers maar daarnaast had ik nog veel pijn. Na diverse artsen, fysiotherapeuten, osteopathie en ergotherapie geprobeerd te hebben, zonder noemenswaardige resultaten ben ik bij Miriam terecht gekomen. Ik dacht om het bovengenoemde lijstje aan te vullen kan ik dit ook nog wel proberen, ik had immers niets te verliezen. Miriam is een erg aardige vrouw en heel erg begaan met je. Ze is enthousiast over haar vak, geeft goede en bruikbare tips en is daarnaast ook eerlijk.
 
De APS en Dorn therapie hebben mij door een half jaar afstuderen heen geloodst. Mijn grootste struikelblok tijdens het afstuderen was het vijf dagen per week achter de computer zitten. Terwijl ik daar maar beperkt achter kon, met erg veel pijn. Ik merkte verlichting in de hoeveelheid pijn en de overspannen spieren kwamen weer wat tot rust na een behandeling. Ik ben nog niet geheel van mijn pijn afgekomen, maar ik ondervond na een behandeling wel enkele dagen verlichting aan hoeveelheden pijn. Dankzij Miriam heb ik mijn afstuderen toch kunnen doorzetten en kunnen afronden.


Man - 46 jaar - ernstige pijn in onderrug (al 18 jaar) / pijnklachten nek en schouder met uitstraling
Overal ben ik geweest met mijn pijnklachten in mijn onderrug: artsen, specialisten, fysiotherapeut, manueel therapeut, acupunctuur, noem maar op. Niets en niemand kon me helpen. Altijd had ik pijn in mijn rug met een uitstraling naar mijn been en voet. Ik heb zelfs twee keer een half jaar lang een korset gedragen en zware pijnstillers geslikt. Toen heb ik medio 2009 een afspraak gemaakt bij Miriam, met de instelling van 'baat het niet dan schaadt het niet'. Zij heeft mij behandeld met micro electro therapie en de Dorn methode. Na twee behandelingen merkte ik dat mijn rug beter aanvoelde. De zenuwpijnen in mijn billen waren al voor de helft afgenomen. Na zes behandelingen kon ik zeggen dat het erg goed ging. Mijn onderrug voelde nog wel wat stram, maar de tintelingen waren geheel weg. Ook had ik geen pijn meer in mijn onderbuik. We besloten om even te stoppen met de behandelingen. Miriam had al aangegeven dat de therapie nog doorwerkt en ja hoor, dat heb ik geweten. Een aantal weken later was ik helemaal pijnvrij. De stramheid was ook weg. Het ging echt goed. Inmiddels heb ik zelfs meegewerkt aan de bouw van een nieuw eigen huis. En dat zonder pijn. Dit had ik me nooit kunnen voorstellen. Helemaal pijnvrij.
Een aantal weken geleden kreeg ik plotseling last van mijn schouder met uitstraling naar mijn arm en zelfs tintelingen in wijsvinger en duim. Ik kan het het beste omschrijven als een zeer vervelende, zeurende zenuwpijn. Bij het draaien van mijn nek of als ik moest niezen, trok de pijn door van mijn nek via mijn schouder naar mijn vingers. Weer ben ik behandeld door Miriam en na de derde behandeling voelde ik al weer verbetering. Ik kon beter naar links en rechts kijken. Na vier behandelingen is er een omslagpunt gekomen; het ging echt een stuk beter. Nu na de vijfde behandeling kan ik gelukkig zeggen dat ik weer geheel pijnvrij ben.
 

Vrouw - 60 jaar - pijn in onderrug, lies en onderbuik
Pijn, heel veel pijn had ik voordat ik bij Miriam kwam.
Regelmatig kwam ik voor mijn klachten bij artsen en specialisten, maar als pijn niet op een vaste plek zit, zou het volgens hun niet te behandelen zijn. Ik moest maar paracetamol of andere pijnstillers nemen. Vaak fietste ik langs APS Praktijk Vitalis en dacht 'dat ga ik proberen'. Eerst een drietal weken twee keer per week voor behandelingen. Na een aantal weken heb ik een apparaat gehuurd en tenslotte heb ik er zelf een gekocht. Vanaf het moment dat ik met behandelingen ben begonnen heb ik nog maar een enkele paracetamol gebruikt en ik kan nu na ongeveer drie maanden zeggen dat ik blij ben dat ik het zo heb aangepakt. Ik ben nog niet helemaal pijnvrij, maar het gaat stukken beter.Vrouw - 30 jaar - Whiplash
Ik ben een jonge vrouw van 30 jaar en wil bij deze graag mijn ervaring met u delen:
Zo'n twee en een half jaar geleden heb ik al kennis gemaakt met APS-therapie.
Toen het dus een aantal maanden geleden weer slecht met me ging (ik heb namelijk bijna 3 jaar geleden een whiplash opgelopen en heb daardoor veel last van hoofdpijn, oorpijn, misselijkheid, duizelijkheid, ik heb weinig energie en heb erg veel moeite om met drukte om te gaan) en ik zelfs weer in de ziektewet terecht kwam, besloot ik om me maar weer eens te laten behandelen.
Omdat een paar kennissen enthousiast waren over Miriam, heb ik ook maar eens contact met haar opgenomen. Op 18 mei ging ik voor de eerste keer naar haar toe. We hebben samen meteen 6 afspraken in 3 weken gepland. In die paar weken merkte ik meteen verschil! Omdat ik al een aantal jaren met deze klachten kamp had ik natuurlijk wel wat meer nodig dan die 6 behandelingen. We dachten allebei dat ik er nog meer baat bij zou hebben als ik het APS-apparaat voor een maand zou huren. Met behulp van een persoonlijk behandelschema kon ik mezelf nu behandelen wanneer ik dat wilde. Na die maand waren mijn klachten nog meer verminderd! Ik kon geweldig goed slapen (mede omdat ik mijn nek weer beter kon draaien) mijn hoofd en oorpijnen waren minder intens en ik had ook weer meer energie!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg veel baat heb gehad bij de deskundige adviezen en behandelingen van Miriam! Het is fijn te ervaren dat er moeite wordt gedaan voor je! Aarzel dus niet langer en win vrijblijvend advies bij haar in!

Vrouw - 49 jaar - Pijnscheuten en krampen
Ik had heel veel last van mijn voet, wat volgens het ziekenhuis een slechte doorstroming van de bloedvaten zou zijn. De pijn die ik voelde was een stekende pijn de hele dag door. Ik had ook veel krampen in mijn kuiten, vooral 's nachts. Ook pijnscheuten in mijn hoofd. Dit legde ik neer bij mijn ziekte (syndroom van Sneddon), maar na APS behandelingen zijn de klachten verdwenen of bijna weg. Dit allemaal dankzij APS therapie bij Miriam.


Vrouw - 67 jaar - Pijnlijke arm
Sinds enige tijd had ik last van mijn linker bovenarm. Een pijnplek die doorstraalde richting mijn schouder. Ik werd 's nachts meerdere malen wakker van de pijn in mijn arm en ik kon er niet op liggen. Tijdens mijn werkzaamheden had ik er erg veel last van. Het kostte moeite om de arm zijdelings omhoog te tillen. Ik heb zelfs overwogen om er een spuit in te laten zetten. Ik ben begonnen met APS therapie en al heel snel begon ik te merken dat ik beter kon slapen en dat de pijn steeds minder werd en uiteindelijk na een aantal behandelingen niet meer aanwezig was. Nu, een aantal maanden later, ben ik nog steeds pijnvrij.


Vrouw - 36 jaar - Blaasontsteking
Ik heb regelmatig een blaasontsteking en soms gaat dit gepaard met erg hevige pijn. Zo ook de laatste keer. Die keer ben ik op de tweede dag naar Miriam gegaan voor een behandeling. De volgende dag was de pijn al met tweederde verminderd. Echt super! Ik ben blij dat mijn blaasontsteking snel over was zonder medicatie. Mocht ik weer last krijgen van een blaasontsteking, dan laat ik me meteen weer behandelen.


Man - 46 jaar - Hevige knieblessure
Tijdens de voorbereiding van mijn sportieve actie voor de Doe Een Wens Stichting (21 en 22 juni 2009) raakte ik op de fiets ten val. Ik blesseerde mijn knie en daar bleef ik maanden mee sukkelen. De klachten werden steeds heviger. Ondanks dat ik niet wist wat APS therapie was, stond ik er wel voor open. Al na een aantal behandelingen verdwenen een aantal van mijn klachten. De pijn in mijn knie was weg met de wetenschap dat er met mijn knie iets niet goed was. Ook werd ik steeds overtuigender van mijn kracht. De angst last te krijgen van mijn onderrug en knie tijdens het actieweekend verdween. Ik voelde me super goed. Ook in een stop tijdens het actieweekend heeft Miriam mij behandeld en mijn algehele vermoeidheid was verdwenen. Pijnloos en volkomen fit fietste ik daarna verder richting de finish.


Man - 39 jaar - Herstel na het verlies van vinger
Begin van dit jaar verloor ik na een sprong over een poort een ringvinger. Vanaf het moment dat ik thuiskwam heeft Miriam mijn hand behandeld met APS therapie. De gevolgen waren enorm, dat wil zeggen: een zeer snelle en mooie genezing van de wond, na twee weken geen fantoompijn meer en wat ook heel belangrijk is dat ik deze traumatische ervaring door de behandelingen goed heb kunnen verwerken. Ook de artsen in het ziekenhuis waren over mijn herstel zeer tevreden. Nu in augustus 2009 voel ik me weer goed ondanks het gemis van mijn ringvinger.


Vrouw - 50 jaar - Rugklachten
Ik heb enkele weken met pijn in mijn rug gelopen. Na een bezoek aan de huisarts kreeg ik pijnstillers. De pijn werd minder, maar ik kon 's morgens niet alleen uit bed stappen en lang zitten was ook niet mogelijk. Ik heb toen besloten om een afspraak te maken voor een behandeling. Na 3 behandelingen was de pijn verdwenen en kon ik weer opstaan en lopen zonder pijn.


Vrouw - 12 jaar - Slaapwandelen en nachtmerries
Al jaren heeft mijn dochter van 11 jaar last van slaapwandelen, nachtmerries en een opgeblazen gevoel. Daardoor kwam ze slaap tekort en was ze na elke inspanning moe. Na drie behandelingen werden de klachten al minder. Ze heeft nu totaal 6 behandelingen ondergaan en heeft sindsdien niet meer geslaapwandeld, geen nachtmerries gehad en het opgeblazen gevoel is ook weg. Mijn dochter bruist nu van de energie en daar geniet ik als moeder ontzettend van.


Vrouw - 49 jaar - Nekklachten
Na een advertentie gelezen te hebben van Praktijk Vitalis besloot ik om een afspraak te maken. Al een hele tijd had ik nekklachten. Vooral na het hardlopen, het werken aan de computer en bij het tuinieren. De eerste kennismaking verliep heel prettig en professioneel. Al meteen had ik het gevoel dat ik hier van mijn klachten af zou kunnen komen. En inderdaad na 4 behandelingen zijn we gestopt en gaat het nog steeds heel goed. Ik kan mijn nek beter ontspannen. En na het hardlopen voelt alles niet meer zo strak aan. Ook na intensief werken op de kwekerij gaat het nog steeds goed.


Vrouw - 37 jaar - MS (diagnose gekregen in 1997)
Uit pure nieuwsgierigheid een eerste behandeling ondergaan bij Miriam. Wow! Ik merkte meteen dat mijn lichaam reageerde, dat er echt iets gebeurde. Dezelfde avond, terwijl ik er helemaal niet bij stil had gestaan dat dat mogelijk was, liep ik beter, zelfs een aantal trappen op! De tweede behandeling was toen ik niet kon slikken van de keelpijn en daarnaast ook nog koorts had: gevalletje keelontsteking dus. Op maandagmorgen kreeg ik de behandeling, op dinsdag waren de 'glasscherven' uit mijn keel verdwenen en op woensdagavond was ik geheel klachtenvrij terwijl ik normaal gesproken veel langzamer dan gemiddeld genees vanwege mijn medicijngebruik. Na een maand lang dagelijks gebruik te hebben gemaakt van een APS-apparaat met begeleiding/ondersteunig van Miriam, is mijn enthousiasme alleen maar verder gegroeid. Het werkt fantastisch bij mij en ga zeker door met behandelingen!


Vrouw - 45 jaar - Artrose/fybromyalgie
Na een informatieavond van Miriam dacht ik: dit is het voor mij. Ik heb al jaren klachten van artrose en alle symptomen van reuma in de weke delen. Ik had altijd opstartproblemen met het opstaan uit een stoel en dan niet aan kunnen lopen. Uit een auto stappen was heel moeilijk. Dag en nacht had ik heel veel pijnen waardoor ik ook slecht sliep. Ik heb een afspraak gemaakt met de hoop op een pijnvermindering van 50 %. Na 2 behandelingen merkte ik al dat het beter ging. Mijn leven is een heel stuk aangenamer geworden. De pijn is wel met zo'n 80 tot 90 % verminderd. Ik kan zelfs weer een avondje staan op hakken zonder dat ik daar weer een  halve week van moet herstellen. Het is ook geen straf om naar deze therapie te gaan. Het doet geen pijn en werkt heel ontspannend.


 

 


 

 

`n heel tevreden klant.